top of page

                                                                               Gifting Movement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wereldwijd is er een beweging aan de gang welke de Gifting Movement wordt genoemd.

Mensen die orgonites bij UMTS en GSM masten, elecktrisiteitskasten en andere plaatsen deponeren waar veel negatieve energie is. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, megastallen enz.

In Afrika worden ze gebruikt om zeer droge gebieden weer groen en vruchtbaar te maken.

 

 

Vele masten staan midden in een woonwijk, bovenop hoge gebouwen en langs de weg. Op www.antenneregister.nl is precies te zien waar er antennes en masten geplaatst zijn in uw eigen buurt.

2 Gifting orgonites per mast zijn voldoende om deze te neutraliseren. Doordat de masten van staal zijn gemaakt versterken deze de werking van de orgonite.

Een Gifting orgonite bevat puur de basis ingrediënten en hoeft niet mooi te zijn. Het bevat geen aardende Shungite omdat het direct in aanraking komt met de grond, geen koperen spiraal om een vortex te creëren en geen andere edelstenen. Restanten en afvalstukjes worden erin verwerkt en hierdoor wordt de prijs een stuk lager en is het aantrekkelijk voor iedereen die ze wil gaan verspreiden.

Bekijk op www.antenneregister.nl waar de masten in uw woonplaats staan.

Op www.orgonisenederland.nl zijn de behandelde en onbehandelde masten te vinden.

 

Werp of leg de orgonite met een minimale afstand van 50 meter en met een maximum van 200 meter afstand van de mast. Graaf ze indien mogelijk een beetje in de aarde zodat ze niet opvallen en meegenomen worden of gooi ze in wat begroeiing als dat aanwezig is. Bij masten die bovenop en flat staan of andere hoge gebouwen volstaat het om ze ergens beneden tussen wat struiken te deponeren, je hoeft dus niet het gebouw binnen te gaan.

 

Natuurlijk kun je ze ook in je eigen tuin of moestuin gebruiken, de planten zullen dankbaar een groeispurt maken.

 

landschap
bottom of page