top of page

                                                               Gebruiksaanwijzing

 

De gemiddelde reikwijdte van de aangeboden orgoniet huismodellen hebben minimaal een bereik van 35 meter en zijn over het algemeen voldoende voor de gehele woning. Plaats de orgoniet op een plek waar u het meeste zit. Hier staat vaak ook de meeste apparatuur. 

Indien er in de woning in een andere ruimte of op een andere verdieping nog meer bronnen van straling zijn, zoals bijvoorbeeld in een werkkamer nog een computer, of in een kinderkamer een spelcomputer waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt, dan is het advies om daar nog een extra huismodel mini te plaatsen omdat de straling bij de bron het grootst is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

                                                Tips om straling te reduceren in huis

 

Het is natuurlijk sowieso goed straling te verminderen in de woning. Dit kunt u doen door o.a:

 

-De normale dect telefoon, waarvan het basisstation 24 uur per dag uitzendt en ontvangt te vervangen door een Eco-dect set, waarvan het basisstation in de eco-plus-mode alleen straalt wanneer er gebeld wordt.

 

-De gewone wifi router vervangen voor een eco-wifi router met ongeveer al 95% vermindering van straling bij geen gebruik.

 

-De mobiele telefoon s’nachts niet op het nachtkastje maar bijvoorbeeld in de hal, zo ver mogelijk van de slaapkamer vandaan. Met name s’nachts zijn we het meest ontvankelijk voor straling, tot wel 400 keer meer.

 

-Een eco babyfoon aanschaffen.

 

Helaas blijft er ook dan nog veel straling aanwezig waar we geen invloed op hebben. Inmiddels zijn er meer als 7000 GSM UMTS en LTE antennesystemen verspreid over Nederland, zijn er Hoogspanningskabels met extreem lage frequenties, wateraders en denk aan Wifi spots vanuit de omgeving of van de buren.

 

                                                    Ketting, pocketstone of sleutelhanger

 

Om buitenshuis ook beschermd te zijn kunt u naar keuze een ketting, sleutelhanger of een kleine pocket orgonite in zak of tas bij u dragen.

 

Amethist
Ook al is de energie in een orgonite continue in beweging en zelfreinigend, zonlicht heeft altijd een heilzame werking op de ingrediënten en met name de kristallen. Zet een orgonite 1x in de maand een paar uurtjes lekker in de zon. Dit kan gewoon binnen op de vensterbank. 
bottom of page