top of page

Shungite/orgonite set compleet

complete shungite orgonite set
Deze Shungite neutralisatie set bevat:
Een Shungite piramide 24Kgold extra strong
Afm. 9.5 x 9.5 cm. Dit is een combinatie van orgonite met Shungite componenten.
 
Een solide Shungite tegel van 10 x 10 x 1 cm om onder de wifi router te leggen of tegenaan te plakken om direct  bij deze bron de frequenties om te vormen. Ook geschikt voor het vitaliseren van drank en voedsel.
 
Een Shungite/orgonite hanger om oa. ook buitenshuis beschermt te zijn.
U kunt uw keuze voor hanger A, B, C of D aangeven bij uw bestelling.
Een zelfklevend Shungite/orgonite plaatje voor op de mobiele telefoon.
Afm. 2,5 x 2,0 x 0.2 mm
Nu inclusief mini orgonite
Afm. 2,4 x 3,8 cm  
Prijs: € 112,00

 

 

 

 

 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat electromagnetische straling, uitgezonden door apparaten, het menselijk lichaam op hogere frequenties laat trillen dan normaal en het immuunsysteem kan aantasten, waardoor mensen gevoeliger worden voor virussen, bacteriën, parasieten, milieuvervuiling, degeneratieve ziekten en een breed scala aan gezondheidsproblemen.

 

 

De meest efficiënte en goedkoopste manier om de invloed van straling te verminderen is shungiet. De steen staat alom bekend om zijn absorberende en beschermende eigenschappen. Shungiet is een natuurlijk geomagnetisch materiaal met een sterk afschermeffect dat hoogfrequente en microgolffrequentie elektromagnetische straling neutraliseert. Nog een belangrijk voordeel van shungietstenen is dat ze geen datum van consumptie hebben, je kunt ze onbeperkt gebruiken.

 

 

 In een moderne wereld wordt shungite veel gebruikt op verschillende gebieden, waaronder zware industrie, landbouw, medicijnen en spirituele praktijken, en nog veel meer. De beroemde eigenschappen van shungiet die het over de hele wereld populair maakten, zijn onder meer waterzuivering en bescherming tegen elektromagnetische velden.(EMF)   

 

Bovendien kan shungiet geopatische stress en spanning neutraliseren, genezende eigenschappen van het menselijk lichaam en fysieke en spirituele genezing bieden aan de gebruiker. Al deze eigenschappen dragen bij aan de steeds groeiende populariteit van shungiet over de hele wereld. 

 

 

Shungite is één van de oudst gevormde mineralen op aarde met een bijzondere samenstelling zoals het nergens anders in voorkomt. 

Het wordt gewonnen in Karelia, Rusland in de regio van Lake Onega waar het voor het eerst ontgonnen werd bij een bron met de naam Shunga. Dit mineraal is biljoenen jaren geleden gevormd en van oudsher waren de lokale bewoners op de hoogte van shungite’s mysterieuze "grote macht" al wisten ze toen nog niet hoe het werkte. Het genas vele ziekten en zuiverde het water in het gebied. Toen fullerenen, een speciale moleculaire formatie met het C60 molecuul enkele decennia geleden in shungite werd ontdekt, werd het de sensatie van de 20e eeuw genoemd.

 

Wat maakt shungite zo speciaal?

 

Het gaat allemaal om de unieke structuur, een bolvormig hol molecuul bestaande uit 60 koolstofatomen(C60). in deze ruimte draaien de atomen 20 miljard x per seconde rond. Deze spin is niet te stoppen. Hierdoor ontstaan torsie velden en scalaire golven. Het gaat voorbij de natuurwetten en hiermee komen we in de kwantumfysica terecht.

Zoals we weten, is koolstof de basis van het leven. Moderne wetenschappers beschouwen de opkomst van het leven op onze planeet als een complex proces van evolutie van koolstofverbindingen. Ze geloven dat deze verbindingen kunnen dienen als drager van het leven in elk deel van het universum.  De ontdekking van fullerenen, een nieuwe vorm van koolstof was een echte doorbraak in de nanotechnologie. Deze wetenschappers ontvingen 1996 de Nobelprijs voor scheikunde. Momenteel zijn veel fabrikanten, politici en wetenschappers geïnteresseerd in dit veelbelovende materiaal voor de oplossing van vele complexe milieuproblemen in de moderne wereld. 

 

Waarom is shungite met zijn fullerenen zo nuttig in het ontstoren van kunstmatige elektromagnetische velden?

 

Alles in de natuur, onze lichaamscellen, DNA enz hebben een rechtsdraaiende energetische beweging. Deze richting is leven gevend en ondersteunend. 

Alles wat elektronisch aangedreven wordt zoals al onze apparatuur en mobiele telefonie, wifi etc wordt linksom aangedreven. 

Deze beweging gaat in tegen het natuurlijke ritme en zo kan er een verstoring optreden in de normale lichaamsprocessen. Ons bio-energetisch systeem raakt uit balans. Dit wordt een spininversie genoemd en kan allerlei klachten veroorzaken.

Door de enorme snelle rechtsdraaiende rotatie van C60 moleculen wordt de linkse spin opgeheven en weer rechtsdraaiend gemaakt. Door de microcortex in de holle moleculen is dit een onophoudelijke beweging. Hierdoor kan shungite ook niet volraken en vervuilen zoals dat wel met andere kristallen mogelijk is zoals bijvoorbeeld toermalijn.

Het hoeft nooit gereinigd, opgeladen of vervangen te worden.

 

Er zijn nog meer kwaliteiten aan de fullerenen in Shungite toe te kennen.

Vanwege de structuur absorbeert allerlei toxische stoffen zoals zware metalen, pesticiden, herbiciden enz.  Het verdwijnt en is ook niet meer terug te vinden. 

 

Shungite is:

 

-een natuurlijke antioxidant die de menselijke immuniteit met betrekking tot vele ernstige ziekten kan verhogen en de ontwikkeling  van vele allergische ziekten kan onderdrukken

-een absorptiemiddel, zuivert lucht en water van veel organische en anorganische verbindingen en van overmaat aan vrije radicalen; 

-een katalysator, die zorgt voor de afbraak van geabsorbeerde organische stoffen 

 een drager van een breed scala aan micro-elementen en biologisch actieve stoffen, intensivering van biologische processen in de lichamen van mensen en dieren; •

-een materiaal dat actief reageert met elektromagnetische velden van verschillende aard (antropogeen hoogfrequent, solar,  geopathogeen, bioveld) en hun negatieve impact neutraliseert. 

-het bezit: • absorptieve activiteit, het vermogen om stoffen uit de omgeving te absorberen; • bacteriedodende werking; •  het vermogen om verbinding te maken met elke stof; • ontstekingsremmende en antihistaminische effecten; 

 

Shungite en Orgonite, een perfecte match!

 

Alles waar shungite aan toegevoegd wordt zal versterken, zo ook aan orgonite.     

Orgonite is afgeleid van het woord Orgon, wat levensenergie betekent. Ieder mens, plant of dier bezit deze energie. Het is in de atmosfeer aanwezig en zelfs in vaste objecten waar te nemen. Het komt dus zowel in vrije als in vaste vorm voor en is overal in en om ons heen. 

In de natuur is er veel gezonde orgon aanwezig, deze energie bevat vele negatieve ionen.  Dit heeft een heilzame werking op de mens. In stedelijke gebieden en in onze woningen en kantoren overheersen tegenwoordig de positieve ionen welke door alle elektronische apparatuur aangedreven worden en zorgen voor een onnatuurlijke  frequentie welke zuurstof wegneemt uit onze omgeving. De natuurlijke frequentie van ons lichaam wordt hierdoor verstoord.

In een orgonite worden continue negatieve ionen gecreëerd en afgegeven aan de omgeving. 

Samen met orgonite heeft Shungite een groter bereik op de omgeving want hoewel het één van de meest transformerende en absorberende kwaliteiten bezit van alle stenen op aarde, is de reikwijdte van Shungite opzichzelf niet heel erg groot. Een kleine Orgonite daarintegen heeft het bereik  vele meters en draagt de capaciteiten van Shungite hierin met zich mee.

IMG_8854.JPG
IMG_8858.JPG
IMG_8856.JPG
IMG_8861.JPG
         A                             B                               C                          D
fullsizeoutput_14.jpeg
bottom of page