top of page

Edelsteen gold hangers

amethist edelsteen hanger
amethist 

amethist orgonite edelsteenhanger
orgonite hanger 24k goud
amazoniet
aquamarijn
Alle hangers bevatten naast de  betreffende edelsteensoort een vaste mix van bergkristal, seleniet,amethist, rozenkwarts, shungite, het koperen harmoniserende spiraal en messing ook 24K goudsnippertjes.
  • Amethist: Amethist is bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen en spirituele groei te bevorderen.

  • Bergkristal: Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om energie te reguleren, negatieve energieën te verwijderen en helderheid van denken te bevorderen.

  • Rozenkwarts: Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede. Het wordt gebruikt om emotionele genezing te bevorderen, relaties te versterken en een gevoel van innerlijke vrede te creëren.

  • Seleniet: Seleniet staat bekend om zijn zuiverende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen bij meditatie en spirituele groei, en het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën te verwijderen.

  • Shungite: Shungite is een zeldzaam mineraal dat bekend staat om zijn reinigende en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om elektromagnetische straling te neutraliseren en negatieve energieën te absorberen.

  • 24-karaats goud: Goud wordt vaak toegevoegd aan orgonite voor zijn geleidende eigenschappen en esthetische waarde. Het wordt verondersteld de energiestroom te verbeteren.Wanneer deze materialen worden gecombineerd in een orgonite hanger, vormen ze samen een krachtige energiegenerator.

afm. 30x30 mm
reikweidte: 2,5 m.                                                               prijs: € 42,50
bottom of page