top of page

Heilige geometrie hangers 

seed of life orgonite neckless
seed of life orgonite neckless
verkocht
seed of life hanger orgonite
seed of life orgonite hanger
verkocht
orgonite hanger  seed of life
      Tree of life turquoise       Seed of life lapis lazuli              Seed of life pink                Seed of life amazoniet.     Seed of life amethyst
5x2 cm

Elke geometrie hanger is naast de specifieke edelstenen, gevuld met de orgon genererende mix van metaaldeeltjes en bergkristal, amethist en rozenkwarts, een koperen spiraaltje met harmoniserende werking en de krachtige en de unieke steensoort Shungite en Shungite Elite voor de EMF absorberende en transformerende kwaliteiten. Shungite Elite C70 (90-98 % fullerenen) is gemiddeld 10 x sterker dan de “normale” Shungite , C60 fullerenen oftewel er is 10 x minder volume nodig.

Shungite en Orgonite samen is een perfecte match!

Het Seed of Life-symbool, met zijn zeven onderling verbonden cirkels, symboliseert de onderlinge verbinding van het leven op aarde en het universele bestaan en dat al het leven is ontstaan uit één enkele bron in een goddelijk plan.

Als je de Seed of Life als versiering draagt, fungeert het als een constante herinnering aan de stroom van energie door het universum. Je bent een verbinding tussen talloze delen van het universum. Op deze manier kan een representatie van het Zaad van het Leven fungeren als een kanaal, waardoor je aangesloten blijft op de constante stroom hiervan en ervoor zorgt dat frisse energie in en door je heen reist, negativiteit wegvaagt en je helpt obstakels en moeilijkheden te overwinnen. 

Het Ohm teken komt uit het Sanskriet, een oude Indische taal. Het bijzondere van deze taal is dat bij ieder woord een bepaalde trillingsfrequentie hoort, die ook weer resoneert met de cellen in je lichaam. De frequentie die bij het woord Ohm hoort, komt overeen met de oertrilling van het universum, de alles scheppende klank en tegelijk ook de beleving van het oneindige. Het Ohm wordt vertaald als: de bron, God, het universele, alles, eeuwigheid, oneindigheid.

 

De Tree of Life, door honderden eeuwen heen en in duizenden culturen en religieuze stromingen tref je de boom aan als een bijzonder symbool met een spirituele betekenis. Als beschermer, punt van samenkomst, troostbieder, symbool van eeuwig leven, symbool van het leven zelf, contactmaker met het goddelijke...

 

 

 

Afm: 3.5 cm

Prijs: € 32,00

bottom of page